Avtorica

Avtorica

Suzana Odžić je mati samohranilka dvojčkov s posebnimi potrebami. Oba njena otroka sta diagnosticirana kot avtista z zmerno motnjo v duševnem razvoju, z zmerno govorno-jezikovno motnjo in ostalimi primanjkljaji.

Po diagnozi otrok se je usmerila v pridobivanje tako formalnega, kot tudi neformalnega znanja, trenutno zaključuje magistrski študij inkluzivne pedagogike. Izobraževala se je pri domačih in tujih strokovnjakih, pri čemer je pridobila osnovna in poglobljena znanja o različnih metodah poučevanja in dela z otroki z razvojnimi posebnostmi.

Suzana je seznanjena z osnovami pristopa

opravila je tudi izobraževanje za Verbal Motor Learning metodo pri dr. Elad Vashdi ter se usposabljala v okviru SonRise programa v Parizu, Franciji.

Poleg omenjenih tečajev in izobraževanj je svoje znanje vseskozi nadgrajevala s prebiranjem različne literature ter z udeležbo na različnih konferencah, seminarjih in webinarjih, a kot sama pravi,

sta bila in ostajata njena največja učitelja ravno njena otroka, ki ji vedno znova postavljata nove izzive in jo učita zadovoljnega življenja, tukaj in zdaj.